Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اصفهان گفت: در سال زراعی جاری، متوسط تولید پیاز در استان اصفهان ۷۰ تن برآورد می شود.

برآورد تولید ۷۰ تن پیاز در اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، اصغر رستمی با اشاره به کشت پیاز در استان اصفهان اظهار داشت: سطح کشت پیاز در استان اصفهان، بالغ بر شش تا هفت هزار هکتار متغیر است و پیش بینی می‌شود امسال ۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت پیاز رود.

وی افزود: در سال زراعی جاری متوسط تولید پیاز در استان اصفهان ۷۰ تن برآورد می‌شود که شهرستانهای اصفهان، فلاورجان، فریدن بیشترین سطح زیر کشت پیاز را به خود اختصاص دادند.

کشت نشایی پیاز، راهی برای عبور از بی آبی

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی اصفهان تصریح کرد: کاشت پیاز به دو روش کشت مستقیم بذر و کاشت نشایی انجام می‌شود که کاشت نشایی به منظور صرفه جویی در مصرف آب و کوتاه‌تر شدن دوره رشد مزیت دارد.

وی اضافه کرد: اگرچه هزینه تمام شده کشت مستقیم بذر کمتر از کشت نشایی است اما در راستای اصلاح الگوی کشت و مصرف بهینه آب کاشت نشایی پیاز در اولویت استان اصفهان قرار گرفته است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید