Iranian Agriculture News Agency

کشاورز گرگابی این محصول را با ظاهر فلفل دلمه و با طعم بادمجان به عنوان بادمجان سبز و طلایی تولید کرده است.

تولید فلفل دلمه‌ای با طعم بادمجان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان،  مصطفی عباسی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان شاهین شهر و میمه گفت: این محصول در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور به عنوان بادمجان سبز و طلایی ثبت شده است.

عباسی با بیان اینکه این محصول سرشار از مواد مقوی و مغذی همچون پروتئین، نشاسته، روی، منگنز، پتاسیم و کلسیم است، افزود: پیش بینی می‌شود این نوع بادمجان با توجه به بازدهی خوب در مزرعه و نیز جذابیت شکل و رنگ و طعم آن بتواند نظرمشتریان را در بازار به خود جلب کند.

حمیدرضا شفیعی کشاورز گرگابی که بعد از ۶ سال تحقیق و تفحص، توانسته بادمجانی تولید کند با اشاره به اینکه این بادمجان متفاوت‌تر از سایر بادمجان‌ها است، گفت: این بادمجان در ابتدا سبز و سپس طلایی رنگ می‌شود و با طعم و مزه بسیار شیرین، بسیار لذیذ و عطرو بوی خوبی دارد.

وی با بیان اینکه امسال این محصول را در سطح هزارمترمربع کشت کرده و بوته آن نیز تا ۳ سال عمر می‌کند افزود: وزن این بادمجان به هزار و ۵۰۰ گرم می‌رسد و در مقابل بیماری و آفات نیز مقاوم است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید