Iranian Agriculture News Agency

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: با وضعیت آب مناسب در تابستان تولید محصول انگور در استان اصفهان افزایش یافته است.

برداشت ۷۰ هزارتن انگور در اصفهان پیش‌بینی می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، احمدرضا رئیس زاده  با اشاره به برداشت انگور از سطح ۶ هزار و ۱۲۰ هکتار باغات بارور استان اصفهان از نیمه مردادماه اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت انگور استان اصفهان با توجه به وضعیت مطلوب آب به حداکثر میزان خود در سال‌های اخیر برسد.

وی افزود: برداشت محصول انگور تا نیمه مهرماه ادامه دارد و به ۷۰ هزار تن خواهد رسید.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به سطح ۶ هزار و ۲۷۵ هکتاری اراضی انگور در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: ۶ هزار و ۱۲۰ هکتار از باغات انگور استان اصفهان بارور هستند.

وی عمده‌ترین انواع انگور در استان اصفهان را عسگری، مهره و سیاه معرفی کرد و گفت: بخش عمده انگور تولیدی استان اصفهان به مصرف تازه‌خوری می‌رسد و بخش کمتری برای مصرف تهیه انواع کشمش، شیره و سرکه انگور می‌رسد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید