افزایش صادرات لبنیات

افزایش صادرات لبنیات

صادرات فرآورده‌های خام دامی و لبنی استان اصفهان به ۲۶ کشور جهان، از لحاظ کیفی هیچ‌گونه برگشتی از این کشور‌ها نداشته است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، در فرآیند صادرات فرآورده‌های خام دامی و لبنی استان به ۲۶ کشور جهان، از لحاظ کیفی تاکنون هیچ‌گونه برگشتی از این کشور‌ها اتفاق نیفتاده است و رضایت کامل از محصول دارند.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: دامپزشکی در زمینه تولید و صادرات فرآورده‌های خام دامی و لبنی به لحاظ حفظ سلامت جوامع انسانی بسیار جدی است تا محصول سالم به دست مشتری داخلی و خارجی برسد.

موحدی افزود: شیر، خامه، عسل، ماهی تازه، میگو، تخم مرغ و انواع فرآورده‌های خام دامی و لبنی از جمله محصولاتی است که با نظارت سخت‌گیرانه دامپزشکی به کشورهایی چون روسیه، چین، هنگ کنک، ویتنام، ترکیه، کویت و کشور‌های حاشیه خلیج فارس بر اساس شیوه‌نامه‌های بهداشتی و گواهی جهانی صادر می‌شود.

او اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد خامه پاستوریزه کشور در استان اصفهان تولید و به روسیه صادر می‌شود و این استان یکی از استان‌های برتر در صادرات کیفی خامه پاستوریزه در کشور است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در ۴ ماهه نخست امسال بیش از ۱۸ هزارتن انواع فرآورده‌های خام دامی و لبنی به ارزش بیش از ۱۹ میلیون دلار با رشد ۲ و نیم برابری در مقایسه با مدت مشابه پارسال و نظارت دامپزشکی، به ۲۶ کشور جهان از استان اصفهان صادر شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید