Iranian Agriculture News Agency

۷۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان اصفهان زیر کشت گوجه فرنگی بیولوژیک رفت.

روی خوش کشاورزان اصفهانی به محصولات بیولوژیک

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اختصاص هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به کشت گوجه فرنگی گفت:در ۷۰ هکتار از این زمین‌ها گوجه فرنگی به روش بیولوژیک و بدون استفاده از سموم شیمیایی کشت شده است.

محمدرضا افلاکی افزود: در این روش با رهاسازی عوامل بیولوژیک و همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول می‌شود.

وی گفت: استفاده نکردن از کود‌ها و آفت کش‌های شیمیایی مضر سبب بهبود کیفیت خاک، محصول و کاهش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود.

افلاکی افزود: رهاسازی زنبور «تریکوگراما» و «براکون» برای مبارزه بیولوژیکی با آفات کرم میوه‌خوار و پروانه هلیوتیس از روش‌های طبیعی مبارزه با آفات درمزارع گوجه‌فرنگی است.

در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال ۱۳۹۹ تاکنون طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌ها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید