Iranian Agriculture News Agency

ارزش صادرات محصولات فرآورده‌های دامی استان اصفهان در سه ماهه نخست امسال به بیش از ۱۳ میلیون دلار رسید.

بیش از ۱۳ میلیون دلار ارزش صادرات فرآورده‌های دامی استان اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این مدت افزون بر ۱۰ هزار و ۶۶۰ تُن انواع محصولات و فرآورده‌های دامی از استان صادر شد که مرغ، تخم مرغ، ماهی، میگو، خامه، پنیر، خامه پاستوریزه و استریل، عسل، پای مرغ، پنجه مرغ، هزارلا، پودر آب پنیر، کنسانتره شیر و روغن صنعتی طیور از مهمترین محصولات صادراتی استان بوده است.

شهرام موحدی با بیان اینکه ۶۵ درصد صادرات خامه کشور به روسیه از استان اصفهان بوده است اضافه کرد: بیش از ۱۳ هزار تن خامه پاستوریزه و استریل پارسال از اصفهان به روسیه صادر شد.

استان اصفهان رتبه اول تولید شیرخام، گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه دوم تولید تخم مرغ، رتبه سوم تولید عسل و رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را دارد.

استان اصفهان با بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار رأس انواع دام یکی از قطب‌های تولید فرآورده‌های دامی در کشور است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید