Iranian Agriculture News Agency

توسعه کشت قارچ خوراکی در اصفهان به جهت کم آب بر بودن با سطح کشت ۶۸.۵ هکتار و تولید سیزده هزار تن در سال انجام می شود.

اصفهان رتبه سوم تولید قارچ خوراکی در کشور را دارد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مهرداد مرادمند  با اشاره به تولید قارچ خوراکی در استان اصفهان اظهار داشت: از مهم‌ترین مزایای تولید قارچ می‌توان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد تولید اشاره کرد.

وی افزود: میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ ۱۷ مترمکعب است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی گفت: استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان است.

وی اضافه کرد: سطح سالیانه کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان ۶۸.۵ هکتار و در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۳ هزار تن در سال است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید