Iranian Agriculture News Agency

برداشت جو از 600 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان خوروبیابانک آغاز شد.

آغاز برداشت جو در کویر مرکزی ایران

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر جهاد کشاورزی خوروبیابانک، ریحان ، یوسف ، گوهران و بومی را از ارقام جوی کشت شده در این شهرستان دانست و گفت : آب و خاک شوری این شهرستان باعث شده عملکرد محصول جو در مقایسه با گندم بیشتر باشد.

سید حکمت موسوی افزود : برداشت جو در شهرستان خوروبیابانک تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد.

به گفته وی متوسط برداشت جو در این شهرستان سه و نیم تن در هکتار است و پیش بینی می شود بیش از 2 هزار تن محصول برداشت شود.

شهرستان خوروبیابانک 2 هزار و 800 هکتار زمین و باغ کشاورزی دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید