Iranian Agriculture News Agency

این طرح با مشارکت مدیریت حفظ نباتات و گلخانه داران انجام شده است .

اجرای طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماریهای محصولات گلخانه ای

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، محمدرضا افلاکی مدیر حفظ نباتات سازمان گفت : این مدیریت در راستای تولید محصول سالم و نیز کاهش مصرف سموم در محصولات کشاورزی بخصوص محصولات گلخانه ای با همکاری بخش خصوصی از ابتدای سال 1399  تاکنون اقدام به اجرای 5 هکتار طرح مدیریت تلفیقی آفات و بیماریها با محوریت کنترل بیولوژیک در محصولات گوجه فرنگی و توت فرنگی گلخانه ای و فلفل رنگی کرده است .

وی افزود: در این طرح با رهاسازی عوامل بیولوژیک و همچنین حمایت از عوامل موجود (بومی) در گلخانه های تحت پوشش این طرح صورت گرفته که موجب کاهش سموم شیمیایی در عرصه تولید محصول شده است .

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید