Iranian Agriculture News Agency

کشت محصول گل محمدی در شهرستان آران و بیدگل ۲۰ درصد افزایش یافت.

آغاز برداشت گل محمدی از ۱۲۵ هکتار ازباغات آران وبیدگل

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، حسین فتاحی مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل گفت: امسال با افزایش ۲۰ درصدی کشت محصول گل محمدی در آران و بیدگل، از ۱۲۵ هکتار از باغات گل محمدی در حال برداشت است.

او  افزود: ابوزید آباد و بخش کویرات، یزدل، نوش آباد و شهر آران و بیدگل از مراکز عمده کشت و برداشت گل محمدی در آران و بیدگل است که از پنج سال قبل کار کشت و برداشت گل محمدی را آغاز کرده اند.

رئیس اداره تولیدات گیاهی و دامی آران و بیدگل با اشاره به کیفیت بالای گلاب در این منطقه نسبت به دیگر مناطق گفت: شرایط خاص اکولوژیکی منطقه که دارای شب‌های سرد و روز‌های نسبتا معتدل و گرم دارد و همچنین به دلیل کویری بودن موجب می‌شود که درصد اسانس و تجمع آن از لحاظ فیزیولوژیکی در گیاه افزایش و عطر و بوی ویژه‌ای به گل و گلاب ببخشد.

هادی یغمائیان افزود: پیش بینی می‌شود امسال از ۱۲۵ هکتار گل محمدی در آران و بیدگل حدود ۳۰۰ تن گلاب ناب برداشت شود.

او گفت: با توجه به برنامه تغییر الگوی کشت در آران و بیدگل و مصرف پایین آب مصرفی در گل محمدی نسبت به گیاهان نیاز به آب بیشتر، توسعه باغ‌های گل محمدی در آران وبیدگل با حمایت جهاد کشاورزی اجرا می‌شود.

رئیس اداره تولیدات گیاهی و دامی آران و بیدگل افزود: هم اکنون این شهرستان دارای هشت واحد سنتی گلابگیری و دو واحد صنعتی است که این واحد‌ها در شهر‌های نوش آباد، ابوزیدآباد و آران و بیدگل و روستا‌های یزدل محمدآباد قرار دارد.

یغمائیان با اشاره به برنامه ریزی مدیریت جهاد کشاورزی آران و بیدگل برای افزایش سطح زیر کشت گل محمدی در شهرستان گفت: تا سال آینده ۱۵۰ هکتار از اراضی آران و بیدگل زیر کشت گل محمدی می‌رود.

آران و بیدگل ۱۴ هزار هکتار باغ و مزرعه دارد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید