Iranian Agriculture News Agency

در مقابله با کرونا ویروس؛

مشاور مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان، از خلاقیت و نوآوری کارشناسان بخش شیمی مواد غذایی آزمایشگاه مرکزی این اداره کل در تولید الکل اتانول 95 درجه خبر داد.

تولید الکل اتانول 95 درجه توسط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ خسرو فاتحی مشاور مدیر کل دامپزشکی استان و عضو کارگروه داروهای گیاهی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان داروئی و طب سنتی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در تشریح جزییات این خبر گفت: پیرو مصوبات کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس این اداره کل و با توجه به شرایط حساس کنونی و کمبود مواد ضد عفونی کننده در بازار و ضرورت ورود تمامی دستگاه های اجرایی که در این خصوص توانایی لازم را دارند، کارشناسان شیمی مواد غذایی آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان به منظور تهیه مواد ضدعفونی کننده دست ها، موفق به تولید الکل اتانول با خلوص 95 درجه شدند.

وی افزود: نکته قابل توجه این است که تمام مراحل تهیه مواد اولیه، دستگاهی تخمیر و تقطیر و تولید ضدعفونی کننده پایه الکی با توجه به امکانات موجود در این آزمایشگاه با خلاقیت و نوآوری کارشناساس بخش مذکور، فراهم شد.

عضوکارگروه داروهای گیاهی ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان داروئی و طب سنتی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در پایان خاطر نشان کرد: الکل تولیدی در مواد ضدعفونی کننده پایه الکلی که براساس فرمولاسیون پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی(WHO) ساخته می شود، به زودی در اختیار همکاران خواهد قرار گرفت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید