Iranian Agriculture News Agency

جشنواره آبزیان شهرستان سمیرم با عنوان " نقش مصرف آبزیان در ارتقای سلامت جامعه " به مدت 3روز بصورت کارگاه آموزشی ، جشنواره وهمایش در ایام دهه مبارک فجر برگزار شد.

جشنواره نقش آبزیان در سلامت جامعه  در  شهرستان سمیرم اصفهان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری ایانا در استان اصفهان، جشنواره آبزیان همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی  و در راستای افزایش فرهنگ مصرف آبزیان و ارتقاء سلامت جامعه در جهت بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در این استان  در شهرستان سمیرم  جشنواره  " نقش  مصرف آبزیان در ارتقای سلامت جامعه " به مدت 3روز بصورت کارگاه آموزشی ، جشنواره وهمایش  در ایام دهه مبارک فجر برگزار  شد.

درروز  سوم همایش که با  محوریت مدیریت  شیلات استان وجهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد؛ بیش از  150 نفر از  مدیران بخشهای دولتی شهرستان  و همچنین اعضای کمیته بانوان فرمانداری، شهرداری،  شورای شهر ،شبکه بهداشت ، آموزش پرورش، دانش آموزان مدارس ابتدایی، زنان خانه دار و  همچنین مروجین شرکت در آن شرکت داشتند.

محورهای سخنرانی این همایش در خصوص برنامهها و راهکارهای افزایش سرانه مصرف آبزیان در شهرستان و آشنایی با ارزشهای غذایی آبزیان بود. با توجه به موضوع فرهنگ سازی مصرف آبزیان در کودکان با حضور دانش آموزان دبستانی شهرستان ،جشنواره نقاشی ماهی برگزار  و ضمن آشنا نمودن کودکان با  مزایای مصرف ماهی و افزایش سلامتی به آنها جوائزی اهدا شد 

 در حاشیه جشنواره نیز کلاس آموزشی طبخ انواع غذاهای دریایی ویژه پرسنل اداری خانم  شهرستان در دو روز برگزار  شد و شرکت کنندگان با آموزش انواع غذای دریایی آشنا شدند.

همچنین در روز همایش هم به بیش از 30 نوع غذا طبخ شده با انواع آبزیان با محوریت ماهی قزل آلا داوری انجام و  جوایزی  اهدا شد

گفتنی است؛ در حال حاضر متوسط  سرانه مصرف ماهی در دنیاحدود 20 کیلوگرم است؛ در صورتی‌که سرانه مصرف در استان اصفهان حدود  10 کیلو گرم و نصف متوسط جهانی  است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید