Iranian Agriculture News Agency

قربانی کردن نخل رسمی قدیمی است که اهالی شهرستان خوروبیابانک به منظور دستیابی به پنیر نخل انجام می‌دهند.

قربانی کردن نخل در خور و بیابانک

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوروبیابانک گفت: در این رسم کشاورزان ابتدا سرِ درخت را می‌اندازند و با جدا کردن شاخ و برگ خرما این پنیر را در قلب آن به دست می‌آورند.

ابوالقاسم جعفری افزود: پنیر خرما طعمی شیرین دارد و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

وی در ادامه گفت: شهرستان خوروبیابانک ۳۵۰ هکتار نخلستان بارور دارد و ارقام کرمانی، قصب، خارک، کبکاب، زاهدی و بومی از آن برداشت می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید