تولید ۲۰۵ هزار تن گندم در استان اصفهان

تولید ۲۰۵ هزار تن گندم در استان اصفهان

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از تولید بیش از ۲۰۵ هزار تن گندم و بیش از ۱۶۰۰ تن جو در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، پیمان فیروزنیا  با بیان اینکه تا امروز میزان تولید گندم آبی استان بیش از ۱۹۲ هزار و ۷۲۹ تن و میزان تولید گندم دیم استان بیش از ۱۳ هزار و ۱۹۱ تن بوده است، اظهار کرد: در مجموع بیش از ۲۰۵ هزار تن گندم آبی و دیم در استان تولید شده است.

وی ادامه داد: بیش از ۸۰ هزار تن خرید تضمینی و توافقی انجام شد و عملکرد کشاورزان استان با توجه به محدودیت‌های موجود مناسب است.

 مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بیش از ۱۹۵ هزار تن جو آبی و ۱۵۰۰ تن جو دیم در استان تولید شده که سطح برداشت جو آبی ۵۰ هزار هکتار و سطح برداشت جو دیم بیش از ۳۷۰۰ هکتار است.

وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در راستای تامین امنیت غذایی، با تمام توان فعالیت می‌کند و در زمینه تولید گندم و جو نیز تلاش می‌شود با وجود محدودیت‌های مختلف، عملکرد خوبی به ثبت برسد. 

به گفته فیروزنیا، بذر و کود یارانه‌دار برای کشت گندم و جو در سال زراعی جاری فراهم شده و در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید