Iranian Agriculture News Agency

سرپرست جهاد کشاورزی اردستان از آغاز برداشت پیاز در مزارع کشاورزی این شهرستان خبر داد.

برداشت پیاز از مزارع اردستان آغاز شد/پیش بینی برداشت ۲۴ هزار تن

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، اسحاق شفیعی سرپرست جهاد کشاورزی اردستان، گفت: از اواخر اردیبهشت ماه برداشت پیاز از مزارع کشاورزی اردستان در سطحی بالغ بر ۳۰۰ هکتار آغاز شده و تا اواسط خرداد ادامه دارد.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان زمان برداشت، میزان ۲۴ هزارتن پیاز برداشت شود و سطح زیر کشت پیاز امسال در مقایسه با پارسال به دلیل خشکسالی ۳۰ درصد کاهش یافته است.

سرپرست جهاد کشاورزی اردستان خاطرنشان کرد: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۸۰ تن است و محصول پیاز شهرستان علاوه بر داخل به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

وی بیان کرد: ۸۰ درصد کشت پیاز در سطح شهرستان به روش نشایی انجام می‌شود که دارای مزایای فراوانی از جمله احتمال رسیدن به تراکم مطلوب و یکنواخت بوته در مزرعه، امکان زودرس کردن محصول با پرورش نشاء در محیط‌های کنترل شده و کوتاه‌تر بودن دوره اشغال زمین در مقایسه با کشت مستقیم است.

شفیعی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت بذر هیبرید در سال‌های اخیر و کاهش مصرف آب که هم اکنون مهمترین چالش‌های تولید محصولات زراعی در کشور محسوب می‌شود تولید پیاز بسیار خوب است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید