Iranian Agriculture News Agency

مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان گفت: سال گذشته، پنج هزار تُن شکر با همکاری، حمایت و نظارت سازمان جهاد کشاورزی بین زنبورداران استان اصفهان توزیع شد.

توزیع ۵ هزار تُن شکر بین زنبورداران اصفهانی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، محسن حاج عابدی گفت: تأمین و توزیع ۵ هزارتن نهاده شکر در سال ۱۴۰۰ بعنوان تغذیه تکمیلی و با نرخ مُصوب بین زنبورداران صورت گرفت.

او سرانه تغذیه تکمیلی هر کُلنی زنبور را ۱۰ کیلوگرم شکر اعلام کردو گفت: شکر توزیع شده برای تأمین احتیاجات غذایی در مواقعی از سال که منابع غذایی طبیعی (شهد و گرده) کافی یا در دسترس نباشد، بعنوان تغذیه تکمیلی به منظوررشد زنبور استفاده می‌شود.

مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان عنوان کرد: هم اکنون بیش از چهار هزار زنبوردار با بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار کُلنی زیر پوشش اتحادیه زنبورداران استان فعالیت و سالانه حدود ۱۵ هزار تُن انواع فرآورده زنبور شامل عسل، ژل رویال، گَرده گُل، بره موم و زَهر زنبور تولید می‌کنند.

استان اصفهان در رده سوم تولید عسلِ کشور جای گرفته است

حاج عابدی گفت: تعداد کندو‌های زنبور عسل در اصفهان در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است و اکنون بالغ بر ۹۱۶ هزار کُلنی زنبور در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: نجف‌آباد بیشترین تولید عسل را در سطح استان به خود اختصاص داده و پس از این شهرستان، اصفهان، شهرضا، خمینی‌شهر و خوانسار در رده‌های بعدی قرار دارند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید