Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهادکشاورزی سوادکوه گفت: سالانه بیش از 364 تن عسل در زنبورستانهای این شهرستان تولید می‌شود که علاوه بر تأمین نیاز این شهرستان، بخش زیادی از آن به شهرستانهای همجوار و استان تهران صادر می‌شود.

تولید سالانه 364 تن عسل در سوادکوه

به گزارش خبرنگار ایانا در ساری، محمد اسماعیلی گفت: براساس آخرین سرشماری از زنبورستانهای شهرستان سوادکوه همزمان با سراسر کشور در مهرماه امسال، 30 هزار و 385 کلنی زنبور عسل در این شهرستان وجود دارد که 70 درصد کلنی‌ها در بخش زیراب، 30 درصد مابقی در بخش پل سفید این شهرستان پراکنده است.

وی  با اشاره به اینکه 360 بهره‌بردار در زمینه تولید عسل در این شهرستان فعالیت دارند، افزود:سالانه بیش از 364 تن عسل در زنبورستانهای این شهرستان تولید می‌شود که علاوه بر تامین نیاز شهرستان، بخش زیادی از آن به شهرستان های همجوار و استان تهران صادر می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی سوادکوه بیان کرد: علاوه بر عسل محصولات جانبی مانند، ژل رویال، گرده و بره موم نیز استحصال می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی سوادکوه ادامه داد: عسل زرشک، خرمالو وحشی، آلبالو، گیلاس وحشی، آویشن و گون از مهمترین نوع عسل تولیدی این شهرستان است که از نظر طعم و خواص درمانی بی‌نظیر بوده و استقبال مردم از عسل تولیدی این شهرستان قابل توجه است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید