Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، از تولید سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

تولید سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار ایانا در زاهدان، مجتبی پیری در نشست گروه برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان، گفت: کشور نیاز به 200 هزاران گوشت وارداتی دارد و به دلیل هم مرز بودن استان با دو کشور افغانستان و پاکستان، می‌تواند سالانه 90 هزار تن گوشت قرمز تولید و سهم شاخصی درتنظیم  بازار گوشت کشور داشته باشد.

13 کشتارگاه صنعتی و بهداشتی با ظرفیت 6 هزار و795 راس دام سبک و سنگین، 42 واحد بسته بندی گوشت با ظرفیت 90 هزار تن در سال و12 واحدکارخانه خوراک دام به ظرفیت 400 تن در روز،  در استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید