Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

به‌عنوان شاخص اصلی تولید مواد غذایی حفاظت و جلوگیری از آلودگی خاک ضروری است.

جلوگیری از آلودگی خاک ضروری است

به‌عنوان شاخص اصلی تولید مواد غذایی حفاظت و جلوگیری از آلودگی خاک ضروری است.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی این استان در نخستین همایش خاک در بندرعباس گفت: بستر تولید 90 درصد مواد غذایی خاک است و این نشان از اهمیت آن دارد.

علی باقرزاده افزود: برای تهیه آب روش‌های زیادی وجود دارد، اما برای تولید خاک هیچ‌گونه روشی وجود ندارد و باید از نعمت خاک بیش از پیش حفاظت کنیم.

وی بیان کرد: آگاهی دادن به بهره‌برداران در خصوص اهمیت خاک، استفاده از دانش کارشناسان برای حفاظت خاک و مطالبه‌گری برای تدوین قانونی برای جلوگیری از آلودگی خاک، از مهم‌ترین اهداف این همایش است.

باقرزاده ادامه داد: به کشاورزان توصیه می‌شود برای حفاظت از خاک مواردی همچون رعایت تناوب زراعی، استفاده کمتر از کودهای شیمیایی و بهره‌گیری از کودهای حیوانی را مورد توجه قرار دهند.

در ادامه معاون سیاسی - اجتماعی استاندار هرمزگان گفت: باید ایده‌های علمی و گفته‌های کارشناسان تبدیل به برنامه شود.

اکرمی تأکید کرد: این همایش از اهمیت زیادی برخوردار است و باید نتیجه آن در قالب یک برنامه برای اجرا، تهیه شود./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید