Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل

سالانه در این شهرستان بیش از 46 هزار و 500 تن شیر تولید می شود که این مقدار شیر از بیش از252 واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت 3 هزار و 480 راس و 18 واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت یک هزار و374 راس، تولید می شود.

تولید سالانه شیر بیش از 46 هزار تن در استان اردبیل

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اردبیل ، علی حسین احدی عالی گفت: سالانه در این شهرستان بیش از 46 هزار و 500 تن شیر تولید می شود که این مقدار شیر از بیش از252 واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت 3 هزار و 480 راس و 18 واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت 1 هزار و374  راس، تولید شده و در مجموع موجب اشتغال زایی 69 نفر در این شهرستان شده است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: 9 مرکز جمع آوری شیر به صورت ثابت و سیار در سطح شهرستان فعالیت داشته که روزانه بیش از 127 تن شیر و سالانه بیش از 46 هزار و 500 تن شیر با اشتغالزایی برای 80 نفر در شهرستان مشغول به کار بوده و این شهرستان از نظر تولید شیر رتبه دوم را در استان دارا است.

وی با اشاره  به نقش و اهمیت شیر در تامین امنیت غذایی افزود: ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب، پروتئینها قند یا لاکتوز و مواد معدنی تشکیل می‌دهند و فرآورده‌های شیر شامل؛ شیر کامل، شیر بدون چربی، شیر استاندارد شده و انواع خامه است فرآورده‌های تخمیری شیر را که با استفاده از کشت باکتری های مخصوص تهیه می شوند و به نام فرآورده های تخمیری شیر نام گذاری می کنند و در بسیاری از کشورهای جهان فراوری شیر بالاترین ظرفیت تولید را در صنایع غذایی به خود اختصاص می دهد به خاطر ماندگاری و خواص تغذیه ای و ذائقه مردم افراد متفاوت می توانند از فراوردهای آن استفاده کنند .

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید