Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: میانگین تولید گوشت قرمز در استان 2500 تن است و برآورد گوشت قرمز سالانه 30 هزار تن است.

تولید سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اردبیل، نوبخت اژدری با اعلامی این خبر افزود: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه سخنان خود افزود: میانگین تولید گوشت قرمز در استان 2500 تن می باشد  و برآورد گوشت قرمز سالانه 30 هزار تن است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: یک نفر در سال 11 کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می کند و برهمین اساس سالانه 14000 تن گوشت در داخل استان مصرف می شود و سالانه 16 هزار تن تولید گوشت قرمز به دیگر استانهای کشور صادر می شود .

او همچنین افزود: در طی نه ماه  از ابتدای سالجاری 2660 تن ذرت 28000 کنجاله سویا ، لیزین  ومیتونین 6 و نیم تن و جو 14000 تن در بین دامداران استان توزیع شده است.

اژدری افزود : 112 هزار تن نهاده های دامی برای تولید کنندگان طی 9 ماه گذشته به قیمت مصوب دولتی توزیع شده است .  

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید