تولید سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل

تولید سالانه 30 هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: میانگین تولید گوشت قرمز در استان 2500 تن است و برآورد گوشت قرمز سالانه 30 هزار تن است.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان اردبیل، نوبخت اژدری با اعلامی این خبر افزود: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه سخنان خود افزود: میانگین تولید گوشت قرمز در استان 2500 تن می باشد  و برآورد گوشت قرمز سالانه 30 هزار تن است.

این مقام مسئول در ادامه سخنان خود افزود: یک نفر در سال 11 کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می کند و برهمین اساس سالانه 14000 تن گوشت در داخل استان مصرف می شود و سالانه 16 هزار تن تولید گوشت قرمز به دیگر استانهای کشور صادر می شود .

او همچنین افزود: در طی نه ماه  از ابتدای سالجاری 2660 تن ذرت 28000 کنجاله سویا ، لیزین  ومیتونین 6 و نیم تن و جو 14000 تن در بین دامداران استان توزیع شده است.

اژدری افزود : 112 هزار تن نهاده های دامی برای تولید کنندگان طی 9 ماه گذشته به قیمت مصوب دولتی توزیع شده است .  

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید