Iranian Agriculture News Agency

معاون وزیر جهاد کشاورزی در افتتاحیه برنامه "سفره سلامت":

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: مطالعات نشان می‌دهد که می‌توانیم با معرفی و مصرف محصولات بوم سازگار، سبدی را در بین خانوار ترویج و توسعه دهیم که علاوه بر بهره‌برداری مناسب از منابع طبیعی و پایداری تولید، سلامت مردم را تضمین کند.

معرفی سفره سالم متضمن سلامت مردم است

به گزارش خبرنگار ایانا، کامبیز بازرگان معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در افتتاحیه برنامه تلویزیونی "سفره سلامت" در شبکه سلامت سیمای جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه این برنامه، برنامه‌ای به وسعت کل مردم ایران است، اظهار کرد: در واقع سلامت منابع آب، خاک، سلامت کشاورزان، بازرگانان بخش کشاورزی، توجه به کیفیت تولید و ضایعات تولید و .... با نگاه کلان در برنامه سفره سلامت توسعه و ترویج پیدا می‌کند.

وی افزود: مخاطبان ما در این برنامه، محدود به تولیدکنندگان و بهره‌برداران و ذی‌نفعان بخش کشاورزی نیستند، بلکه آموزش و ترویج سلامت محصولات کشاورزی و سلامت سفره مردم این سرزمین شامل تمام مردم ایران می‌شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی با تأکید بر اینکه کشور ما با منابع محدود خاک و آب روبرو است، به‌طوری که تنها 10 درصد از وسعت این کشور خاک حاصلخیز کشاورزی دارد و بخش زیادی از کشور تحت تاثیر کم‌آبی و خشکسالی است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون نزدیک به 130 میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور تولید می‌شود که بخش اعظم آن، در داخل و توسط مردم ایران مصرف می‌شود و بخش کمی که دارای شرایط صادرات هستند، صادر می‌شود.

وی افزود: در این برنامه تأکید ما بر این است که مصرف‌کنندگان این محصولات غذایی به این موضوع مهم توجه کنند که زمانی می‌توانند، سفره سلامتی به پهنای کشور داشته باشند، که بهره‌برداری از منابع را متناسب با بوم‌زیست کشور ایران در نظر بگیرند و با صرفه‌جویی و استفاده متناسب از منابع تولیدی توسط مردم و از طرفی بالا بردن ظرفیت تولید با حداکثر بهره‌وری از طریق وزارت جهادکشاورزی، به سمت خوداتکایی در محصولات کشاورزی پیش برویم.

بازرگان، معرفی سفره سالم و بوم سازگار را متضمن سلامت مردمی معرفی کرد و گفت: مطالعات نشان می‌دهد که می‌توانیم با معرفی و مصرف محصولات بوم سازگار، سبدی را در بین خانوار ترویج و توسعه دهیم که علاوه بر بهره‌برداری مناسب از منابع طبیعی و پایداری تولید، سلامت مردم را تضمین کند.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بیان کرد: از طریق آموزش و ترویج می‌توان تلاش‌های بهره‌برداران، ظرفیت‌های مصرف‌شده از منابع کشور و سختی مراحل تولید محصولات کشاورزی را به آحاد مردم جامعه نشان داد.

 

وی گفت: به این ترتیب مردم ارزش غذایی که روی سفره شان قرار می‌گیرد را درک می‌کنند و در واقع درخت را در حافظه‌ی چوبی که در منزلشان است می‌بینند و امانت مدارانه با این نعمات خداوندی رفتار خواهند کرد.

بازرگان ابراز امیدواری کرد: برنامه سفره سلامت با توجه به اهمیت موضوع، تلاش همکاران ستاد ملی رسانه وزارت جهادکشاورزی و ظرفیت‌های شبکه سلامت، برنامه‌ای پرمخاطب و فراگیر شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید