رشد ۲۳ درصدی جوجه ریزی در آذربایجانغربی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت: در شش ماهه نخست سال جاری میزان جوجه ریزی در استان ۲۸ میلیون و ۷۰۰ قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، خسرو شهبازی بیان کرد: در حال حاضر ۷۰۸ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۷ میلیون قطعه در استان فعال هستند.
شهبازی خاطر نشان کرد: ۱۲ کشتارگاه طیور صنعتی نیز در آذربایجانغربی فعالیت دارند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به اینکه میزان نیاز مصرف استان به گوشت مرغ در شرایط عادی روزانه به طور میانگین ۲۴۰ تن است، خاطرنشان کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری میزان ۴۸ هزار تن گوشت مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی صنعتی استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
وی یادآور شد: با وجود افزایش جوجه ریزی در 6 ماهه سال جاری، در ماه مهر میزان سه میلیون و ۷۶۱ هزار و ۴۸۸ قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل خود هشت درصد کاهش یافته است.
شهبازی درخصوص برنامه سازمان برای تولید مرغ در استان نیز افزود: با توجه به پیگیریهای انجام گرفته از وزارت جهاد کشاورزی و قول مساعد مسئولین با تامین به موقع نهاده، تجدید نظر در قیمت مصوب مرغ زنده و تامین جوجه یک روزه، روند جوجه ریزی برابر سیاستهای ابلاغی افزایشی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید