مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب:

سالانه 410 تن قارچ خوراکی در میاندوآب تولید می‌شود

 سالانه 410 تن قارچ خوراکی در میاندوآب تولید می‌شود

اشتغال زایی بیش از ۱۰۰ نفر در واحدهای تولید قارچ

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: به طور میانگین در سه مرحله کشت، 410 تن قارچ خوراکی به صورت سالانه در این شهرستان تولید و به بازار عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی، علی دیانتی اظهار کرد: ۲۰ واحد فعال پرورش قارچ خوراکی به مساحت ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع در میاندوآب وجود دارد.

وی افزود: تولید قارچ خوراکی در این شهرستان برای ۴۳ نفر به طور مستقیم و برای ۸۰ نفر به صورت غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اضافه کرد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان قارچ خوراکی، در سال جاری، ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره بانکی در قالب مشاغل خانگی پرداخت و چهار واحد تولیدی نیز در مجموع جهت دریافت مبلغ چهار میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات بنیاد علوی معرفی شده است.

دیانتی تولید محصولات گلخانه‌ای و پروش قارچ را ظرفیت مناسبی برای افزایش تولید در واحد سطح، اعلام کرد و گفت: با مشاوره فنی و ارایه تسهیلات در بخش گلخانه‌ای و قارچ می توانیم در این بخش جهش بالایی داشته باشیم.

وی اظهار کرد: قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی بالایی دارند و به همین دلیل می توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند.

وی هدف از تولید قارچ را فراهم کردن فرصت‌های مناسب جهت سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی، افزایش بهره‌وری و تولید محصولات کشاورزی برشمرد و نیاز به فضا و سرمایه کم، زود بازدهی محصول، راندمان بیولوژیکی بالا، امکان تهیه مواد اولیه در داخل کشور و صادرات محصول را از مزایای پرورش و تولید قارچ دانست.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید