Iranian Agriculture News Agency

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از صدور "برند منتخب شیلات" برای نوآوری در عرضه و طبخ ماهیان برای رستوران ماهی خوب آدلین توسط سازمان شیلات ایران خبر داد.

صدور برند منتخب شیلات برای یک رستوران ماهی در استان آذربایجان شرقی

 به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، قاسم جعفروند در گفتگو با خبرنگاران گفت: طبق اعلام  عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فراوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران و نظر کمیته فنی، به رستوران ماهی خوب آدلین اجازه داده شده است تا از تاریخ پنجم شهریور ماه 99 به مدت یکسال از عنوان " برند منتخب شیلات" برای نوآوری در عرضه و طبخ آبزیان برای محصولات تولیدی استفاده کند.  

وی ادامه داد: رعایت کامل مقررات و دستورالعملهای فنی سازمان شیلات ایران در طول دوره مذکور ضروری است.

جعفروند، اظهار کرد: این مجوز نافی رعایت دستورالعمل ها و مقررات موضوعه بهداشتی سایر مراجع ذیصلاح از جمله سازمان دامپزشکی کشور نخواهد بود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید