Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کلیبر گفت: حفظ سلامت جامعه و تولید کنندگان، پایداری تولید و جلوگیری از اثرات تخریبی بر محیط زیست از عوامل مهم تولید محصولات سالم توسط کشاورزان است.

لزوم تعامل در راستای اجرای طرح تولید محصول سالم و دستیابی به امنیت غذایی پایدار  در شهرستان کلیبر

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، علی نجفی در جلسه کارگروه فنی ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول سالم در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان، ضمن بیان این مطلب افزود: به همین منظور در راستای توانمندسازی مهارت های شغلی بهره برداران و فرهنگ سازی برای تولید و مصرف محصولات سالم و گواهی شده، این کارگروه با حضور کارشناسان واحدهای تخصصی این مدیریت تشکیل و در خصوص مسایل مختلف در این زمینه از جمله ترویج فنون جدید کشاورزی در بین کشاورزان ،مدیریت منابع آب و خاک، نحوه استفاده صحیح و به موقع از سموم و کودهای شیمیایی بحث و تبادل نظر شد.

وی ادامه داد: مقرر شد با برگزاری کلاس های ترویجی و توجیهی در میان کشاورزان در روستاها نسبت به فرهنگ سازی و ترویج و تولید مصرف محصولات سالم اقدامات لازم صورت گیرد.

 نجفی در این جلسه خواستار همکاری و تعامل واحدهای مدیریت با یکدیگر در راستای اجرای طرح تولید محصول سالم و دستیابی به امنیت غذایی پایدار شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید