Iranian Agriculture News Agency

در بازدید از کشتارگاه صنعتی دام تبریز مطرح شد:

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی به همراه معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان از کشتارگاه صنعتی دام تبریز بازدید کردند.

تولید سالانه حدود 37 هزار تن گوشت دام سبک و سنگین در استان آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان شرقی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی در این کشتارگاه با حضور کارشناسان بطور دقیق و مستمر صورت می گیرد.

حجت السلام مجید نجفی با اشاره به اهمیت نظارت شرعی برای تامین غذای حلال ، پاک و بهداشتی برای مردم جامعه افزود: در این کشتارگاه احکام و مقررات کشتار دام به طور کامل رعایت می شود.

وی ادامه داد: نظارت ها در این کشتارگاه باعث می شوند تا امکان تولید گوشت مطلوب و بهداشتی فراهم شده و مردم با اطمینان کامل از محصولات کشتارگاه استفاده کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با قدردانی از زحمات دامپزشکان مسقر در کشتارگاه  در خصوص نظارت بر ذبح بهداشتی دام ها ، از تولید روزانه 120 تن انواع گوشت قرمز در استان آذربایجان شرقی خبر داد.

صمد زمانزاد قویدلافزود: در استان آذربایجان شرقی سالانه حدود 37 هزار تن گوشت دام سبک و سنگین تولید می شود که شامل ماهانه 3 هزار صد تن و روزانه 120 تن انواع گوشت قرمز است

وی با اشاره به وضعیت مناسب میزان تولید گوشت قرمز در استان آذربایجان شرقی  افزود: خوشبختانه هیچ مشکلی در زمینه تولید گوشت قرمز در استان وجود ندارد و با ابلاغ تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی، شاهد افزایش میزان تولید این محصول طی روزهای آتی نیز خواهیم بود.  

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید